​Gynækologi

Abort – Vi varetager medicinsk abort

Afslutning af en uønsket graviditet

Hvis du er blevet uønsket gravid, eller hvis du er i tvivl, så kan du altid ringe til os hos Rom Gynækologi & Fertilitet. Vores klinik er beliggende i Aalborg, og den er derfor let at komme til fra de fleste områder i Nordjylland.

Få tid samme dag eller dagen efter

Det kræver ikke nogen henvisning fra din egen læge at få en abort hos os, og du kan som regel få en tid til en medicinsk abort eller en undersøgelse allerede samme dag eller dagen efter.

Vi vil rådgive og vejlede dig omkring dit valg og behandling i trygge rammer, og vi sikrer os, at du kommer igennem forløbet på den bedst mulige måde. Vi følger dig fra start til slut, og du har altid mulighed for at få kontakt til os under hele behandlingsforløbet.

Hvornår kan man få en medicinsk eller kirurgisk abort?

En medicinsk abort kan udføres på alle gravide kvinder over 18 år, der ønsker at afbryde en graviditet inden udgangen af den 12. graviditetsuge. Typisk udføres denne type abort før graviditetsuge 9 og fremprovokeres ved hjælp af en pille.

En kirurgisk abort udføres typisk fra graviditetsuge 9 og foregår ved en udskrabning.

Graviditetsugerne beregnes fra den første dag i din sidste menstruation og altså ikke fra den dag, hvor du tror eller ved, du er blevet gravid.

Kontakt os for rådgivning og tidsbestilling

Vi står klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning, så du kan komme igennem forløbet på den bedste måde. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning og vejledning, eller hvis du ønsker at bestille en tid til at få foretaget en abort. 

​Book en konsultation​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning og vejledning. Vi står altid klar med hjælp.

Telefon: 98 14 45 55

Er du allerede patient? Skriv til os via patientportalen.

Hjertevarmt og imødekommende personale, som altid er klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med alt inden for fertilitetsbehandling og gynækologi

romlogo_2

Adresse

Ved Stranden 22, 1. tv.

9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

facebook    instagram

Kontakt klinik

Telefon: 98 14 45 55

Skriv til os via patientportalen

Telefontider

Mandag - fredag: 10.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Om klinikken

​Vi er en speciallægeklinik, som varetager de fleste gynækologiske problemstillinger med hovedvægt på undersøgelse af ufrivillig barnløshed samt fertilitetsbehandling.