Fertilitet​

ICSI-behandling (mikroinsemination)

Få hjælp til insemination med ICSI

Rigtig mange lider i dag af ufrivillig barnløshed og kan ikke opnå graviditet på den naturlige måde. Der er dog heldigvis flere forskellige muligheder for kunstig befrugtning, som man kan benytte sig af. En af mulighederne for inseminering er ved hjælp af en ICSI-behandling. Denne behandling udfører vi på klinikken, Rom Gynækologi & Fertilitet, i Aalborg. Her tilbyder vi alle former for fertilitetsbehandling, herunder også mikroinsemination (ICSI-behandling), til patienter fra hele Nordjylland.

Hvad er en ICSI-behandling?

For at forstå hvad en ICSI-behandling er, er det en god ide først at vide, hvad en IVF-behandling er. Ved en IVF-behandling bliver ca. 100.000 sædceller tilsat skålen med det udtagne æg. I timerne efter vil ægget blive forsøgt befrugtet af en sædcelle. Hvis IVF-behandlingen ikke fører til befrugtning og deling af ægget, kan man i stedet overveje ICSI-metoden, som også kaldes mikroinsemination. Ved ICSI-mikroinjektion hjælpes en enkelt sædcelle ind i ægget med en tynd pipette.

En ICSI-behandling er med andre ord et alternativ, når mandens sædkvalitet er nedsat på en måde, som gør, at befrugtning ved IVF ikke er mulig eller ikke fungerer optimalt.

Vi står klar til at hjælpe

Vi står klar til at hjælpe dig og din partner gennem hele forløbet med en ICSI-behandling. Det gælder med alt lige fra vejledning og samtaler, så I kommer så godt som muligt gennem processen. Har du nogle spørgsmål omkring lige netop denne type behandling eller de forskellige aspekter ved fertilitetsbehandling, så skal du bare kontakte os. Vi er her for at hjælpe.

Kontakt os og hør mere eller bestil en tid til en konsultation

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om en ICSI-behandling, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at bestille en tid til en konsultation hos os. Vi står klar til at hjælpe med at sikre, at du og din partner kommer så godt som muligt igennem processen med kunstig befrugtning.

Hvis en IVF-behandling ikke virker, så er en ICSI-behandling et godt alternativ.

​Book en konsultation​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning og vejledning. Vi står altid klar med hjælp.

Telefon: 98 14 45 55

Er du allerede patient? Skriv til os via patientportalen.

Hjertevarmt og imødekommende personale, som altid er klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med alt inden for fertilitetsbehandling og gynækologi

romlogo_2

Adresse

Ved Stranden 22, 1. tv.

9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

facebook    instagram

Kontakt klinik

Telefon: 98 14 45 55

Skriv til os via patientportalen

Telefontider

Mandag - fredag: 10.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Om klinikken

​Vi er en speciallægeklinik, som varetager de fleste gynækologiske problemstillinger med hovedvægt på undersøgelse af ufrivillig barnløshed samt fertilitetsbehandling.