Evita Test​ Complete

EVITA TEST COMPLETE

Nu kan du på et tidligt tidspunkt i din graviditet med EVITA TEST COMPLETE få undersøgt, om dit foster har en kromosomafvigelse. Dette foregår med en blodprøve - og er dermed helt risikofrit for dit foster. Blodprøven til selve testen skal tages, når du er i graviditetsuge 10+0 til 14+6. EVITA TEST COMPLETE er udviklet i Danmark, og analyser samt svar bliver ligeledes udført i Danmark.

En EVITA TEST COMPLETE analyserer fostrets DNA og viser, om der er kromosomafvigelser.

Det er den eneste non-invasive præ-natale test på markedet, der undersøger et billede af alle fostrets kromosomer på baggrund af dit fosters DNA – og uden risici for dit foster. De kromosomafvigelser, der undersøges for, kan f.eks. være Downs, Pataus eller Edwards syndrom samt andre mindre kendte genetiske syndromer, der kan medføre svære livskomplikationer. Testens særlige metode kombineres med en individuel lægeligekspertvurdering.

Hvordan foregår en EVITA TEST COMPLETE?

Der bliver taget en blodprøve, som bliver analyseret med en særlig teknologi og vurderet af en speciallæge i genetik. Inden for 12 hverdage efter, at blodprøven er taget, modtager du et svar. I dette svar er det også muligt for dig at få barnets køn at vide uden, at det koster ekstra. Testen kan tages imellem graviditetsuge 10+0 og 14+6. Svaret på dit barns køn gives dog først i uge 12 jf. Dansk Føtalmedicinsk Selskabs retningslinier. Du bedes derfor fremvise dokumentation, der bekræfter gestationsalderen, før at kønnet kan afsløres for dig. 

Prisen på en EVITA TEST COMPLETE er 12.000 DKK. Du bestiller tid til EVITA TEST på telefon 98 14 45 50.​

​Book en konsultation​

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for rådgivning og vejledning. Vi står altid klar med hjælp.

Telefon: 98 14 45 55

Er du allerede patient? Skriv til os via patientportalen.

Hjertevarmt og imødekommende personale, som altid er klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper med alt inden for fertilitetsbehandling og gynækologi

romlogo_2

Adresse

Ved Stranden 22, 1. tv.

9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

facebook    instagram

Kontakt klinik

Telefon: 98 14 45 55

Skriv til os via patientportalen

Telefontider

Mandag - fredag: 10.00 - 12.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Om klinikken

​Vi er en speciallægeklinik, som varetager de fleste gynækologiske problemstillinger med hovedvægt på undersøgelse af ufrivillig barnløshed samt fertilitetsbehandling.